本日の授業について(9月20日 午前7時)
<CJS>CJS classes will be held normally on Tuesday,
September 20th, 2016.

2016年9月20日

本日の授業は通常通り行われます。ただし、今後の天候次第で変更になる場合がありますので、天気予報に留意してください。

<CJS>本日の外国人留学生別科の授業は通常通り行われます。ただし、今後の天候次第で変更になる場合がありますので、天気予報に留意してください。また、警報が発表されている地域の皆さんは、安全を第一とし、無理な登校を控えてください。

CJS classes will be held normally. Please note that the situation may change depending on the weather. Students living in the area where warning is issued are encouraged to ensure personal safety and refrain unsafe travel to campus.