News & Topics

本日の外国人留学生別科オリエンテーションについて(9月9日 午前11時)
Notice for today’s CJS orientations (Updated at 11:00 am on September 9)

2015年9月9日

本日の外国人留学生別科オリエンテーションは、午後1:30より行います。ただし、今後の天候次第で変更になる場合がありますので、天気予報に留意してください。また、警報が発表されている地域の皆さんは、安全を第一とし、無理な登校を控えてください。

Today’s CJS orientations will be held from 1:30 p.m.

Please note that the situation may change depending on the weather. Students living in the area where warning is issued are encouraged to ensure personal safety and refrain from unsafe travel to campus.