撮影風景

「向き合っているのは、世界です。」

I hope to become a priest
and work in churches throughtout the world.
As my guide for the future
I plan to uphold the spirit of
Nanzan University's motto
"Hominis Dignitati" ("For Human Dignity") by caring for people and addressing
the world's problems.

人文学部 DELDA Jesley Aranses さん

Q&A : アンケートにご協力いただきました。
Q.あなたが、現在の学部・学科を志望した動機は何ですか?

A. To know better the religion here in Japan. By studing Religions education I can understand more the life of Japanese where majority are Shintoist and Buddhist.

Q. 南山大学に入学して良かったと思うことは何ですか?

A. 日本語がうまくなりたいので南山大学に入学して良かったと思っています。
I choose Nanzan University aside from being a Catholic University, they have also good educational program for each student and better facilities to learn.

Q. 他大学と比べて南山大学の魅力は何だと思いますか?

A. なんといってもカトリックの大学だということです。
Nanzan University has everything to offer from economics to technologies and mostly the good human relation on how to deal in this moving society.

撮影風景

英語と勉強中の日本語を駆使してアンケートに回答中。

H棟屋上での撮影です。雲ひとつない晴天で絶好の撮影日和です。

緊張しながらも撮影は順調に進んでいきます。

撮影を終えて
This experience could be one of the best happen in my life since this is my first time. I was very glad to work with the staff. Thank you very much.